1 Dulcinea Kolibri 800Zoek je een mooie werfgebouwde! Kolibri 800, dan is dit iets voor jou.

Na veel jaren met deze Kolibri 800 te hebben gevaren was daar ineens de mogelijkheid om naar een Kolibri 900 over te stappen. Het is daarom dat onze 800 te koop komt. De boot dateert uit 1992. 7 jaar geleden is de boot opnieuw geschilderd. Waarna men zich afvroeg of de 800 nog nieuw gebouwd werd …

De boot is voorzien van:

Zeilen: Grootzeil, Genua, HA fok, Lichtweervoorzeil. De eerste 3 van Hagoort

Grootzeilhuik

Genuahoes (nieuw)

Motor: Yanmar 1GM10 met saildrive (1992)

Interieur: in hoogglans afgelakt

Sanitair: Porto Potti

Koeling: Compressor koelbox

Compleet instrumentarium, de instrumenten zijn geplaatst in een losse unit, die op het schuifluik geschoven wordt. Na het varen wordt de hele set binnen gehaald.

Slapen: Voor: 2 ruime slaapplaatsen (2m20 lang). De bedden zijn van 2017 Achter is een hondekooi

Kussens: De kussens zijn in 2017 voorzien van nieuw schuimrubber.

Lieren: 3 Meisner ST 2 lieren

De boot is oorspronkelijk voorzien van een aparte toiletruimte. Deze vonden wij te klein, vandaar de opzet met de porto potti. Die zit onder de instaptrede verwerkt. De originele situatie kan weer hersteld worden. De deur van de ruimte is nog aanwezig. Ook is er een kajuittafel met hangoren beschikbaar, die hebben wij vanwege het ruimte beslag verwijderd en vervangen door 2 losse tafels een kleine (zie foto) en een grotere.

De boot heeft een antifouling systeem van Coppercoat, dus voorlopig hoeft daar niets aan te gebeuren. Voor de winter is er een op maat gemaakt afdekkleed bij. Ook is er een zomertent bij.

Een Kolibri 800 staat bekend om zijn goede zeileigenschappen. Dat bleek al bij de introductie uit de testverslagen van het blad Zeilen. Wij hebben er veel mee gevaren op Ijsselmeer, Markermeer, Waddenzee en ook op zee. De boot heeft de Towerbridge in London al gezien.

Vraagprijs: € 11.950,=

Heb je interesse in deze mooie 800, waarmee je zeker bekijks zal hebben, kom dan eens kijken.

Ad Groeneveld tel. 06-21236797
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.