Advertenties

Selkie ligt in Thorn en is een van de eerste kolibri 560’s, dus met negatieve spiegel en een buitenboordmotor bun onder het achterdek. Het hele onderwaterschip is behandeld met epoxy hars, glasweefsel en epoxycoating voor zorgeloos vaarplezier. Er zijn geen doorvoeren of afsluiters onder de waterlijn dus er kan niks lekken of kapot vriezen . Compleet en vaarklaar, dus met mast, grootzeil en fok,  een weinig gebruikte en zeer betrouwbare Yamaha 4pk bbmotor met losse 10L brandstoftank, anker, fenders, stuurautomaat, dieptemeter, accu met 5w zonnepaneeltje, drinkwaterkraantje, 10l waterjerrycan, zwemtrap  en een dektent. Vallen vanuit de kuip bedienbaar. En een hefdak waardoor de kajuit aangenaam hoger wordt.

Eerder dan verwacht heb ik een boot gevonden die beter geschikt is voor ons en daarom ben ik nog niet helemaal klaar met al het houtwerk kaal maken en er een 2 comp. systeem op zetten. Alleen de opstaande kanten van de kajuit, de onderrand van de kuipbanken en de schuurlijst moeten nog. Als je het elektrisch kunt doen, een uurtje of 3 schuren en dan kun je gaan lakken. De injectiehars, double coat karaat en dubbel UV krijg je er bij. 

Bel of app als je van dichtbij wilt kijken of als je vragen hebt

Robert Gijtenbeek

0653711333

Kolibri 660    “LIBRA”  

Eddy03Kolibri 560 nr 974 (Artemon)

In prima staat, goed onderhouden. BBM Mariner 6 pk (4 takt).

OTEO3486 (5)Mooie, goed onderhouden Kolibri 560, compleet met uitstekende Damco trailer (eigen kenteken, wel bestuurbaar met rijbewijs B), op maat gemaakte dektent, 4 pK Yamaha BB langstaart, en zelfs een stuurautomaat op accu. Boot is perfect alleen te zeilen, zeker met de aanwezige stuurautomaat.

Wipeout2Uitstekend  Epoxy gebouwd en afgewerkte Kolibri 900.

We hebben een aanvraag ontvangen van een niet-VKZ lid om zijn Kolibri 560 aan te bieden aan VKZ leden. Normaal gesproken zou ik dat niet doen, maar in dit geval gaat het om een unieke trailer, en ik weet dat er 560 eigenaren zijn op zoek naar een trailer voor hun schuitje.

Aankomende evenementen

Nieuwjaarsbijeenkomst
zaterdag 12 jan 2019 11:00
Solozeilen, voorbereiding op de praktijk
zaterdag 02 feb 2019 10:00
Meteo / Navigatie / Lijnenspecialist
zaterdag 02 mrt 2019 9:30
Ga naar boven