Laatste nieuws

logo 50jr VKZTot onze spijt moeten wij jullie melden dat het jubileumweekeind VKZ50 van 21 tot 24 mei 2020 in Haarlem niet door kan gaan.

DSCN5634aEr is een nieuwe Flyer gemaakt om geïnteresseerde Kolibrizeilers te informeren over onze vereniging.
Klik hier om de flyer in PDF formaat te bekijken.

Er zijn ook papieren versies geprint op enigszins waterbestendig papier zodat ze achter gelaten kunnen worden op ‘onbekende’ Kolibri’s.
Leden kunnen VKZ Flyer’s aanvragen bij Gerrit

„Van op het strand liggen, word ik onrustig. Vanaf het moment dat ik uit huis ging, ben ik actieve vakanties gaan  ontdekken. Wandelen, fietsen, kanoën, zeilen… 

storebror

 

BOOTMAATJES

Gedeeld plezier is dubbel plezier

 THIJS HOOGLAND (79) EN ALBERT GORDIJN (54), OOIT FAMILIE, VAREN AL 32 WINTERS SAMEN. ’S ZOMERS ZIJN ZE RIVALEN, IEDER IN HUN EIGEN BOOT.

IMG 1549aNa 43 jaar ging ik de “Vento Vivere” met zeilnummer 653 verkopen.

ZZ museumAlle Kolibri bezitters die in de periode van 18 - 25 augutus deel nemen aan de Museum IJsselmeerweek of in de omgeving verblijven en het leuk vinden om op een moment zoveel mogelijk Kolibri types bijeen te krijgen worden opgeroepen zich te melden!

Zie de evenemenenkalender voor meer informatie.

Contact webteamDoor omstandigheden is onze VKZ site een tijdje niet voorzien van nieuwe gegevens en zijn mogelijk vragen en berichten niet altijd beantwoord.
Als jullie vragen of verzoeken hebben rondom het gebruik van de website, dan graag een bericht achterlaten via "Contact met het VKZ webteam"
Onze excuses voor het ongemak.

Aankomende evenementen

Rondje Noord Holland (UITGESTELD)
zondag 24 mei 2020 9:00
Van de zoete naar de zoute Wadden
zondag 14 juni 2020 9:00
Mossel feest maaltijd
zaterdag 25 juli 2020 0:00
Ga naar boven