fb

 

Vernieuwen. Je moet met je tijd meegaan. Dat geldt ook voor onze vereniging. Vanzelf gaat dat echter nooit. Je moet er wat voor doen!

Als redactie van de site zijn we tot het inzicht gekomen dat we het blazoen van de vereniging een beetje moeten “afstoffen”. Kolibrizeilers zijn geen gezapige ouderwetse types die met een kruiswoordpuzzeltje op de bank zitten maar actieve lieden die hippe dingen doen met stoere kleine bootjes.

In dat licht hebben de twee onlangs aangestelde site-redacteuren als eerste besloten om een facebook-pagina aan te maken. Binnen een week had deze pagina meer dan 100 vrienden en allerlei leuke berichtjes, foto’s, vragen en antwoorden. Op de homepage van deze site staat een permanente link naar onze facebook pagina.

Verder zullen er op de site zelf ook wat dingen veranderen. Zo zal er vanaf vandaag maandelijks een column verschijnen. Daarin zullen allerlei zaken aan de orde komen die het leven van een kolibrist kunnen ver(on)aangenamen.

De schrijver dezes behoudt zich het recht voor deze zaken door een gekleurde bril te bezien en zich van kwinkslagen, spot of ironie te bedienen indien hem dat in het licht van zijn betoog gepast lijkt. Om duidelijk te maken dat de eventueel met stellige overtuiging geponeerde uitspraken niet per se zijn persoonlijke mening hoeven te weerspiegelen zal hij opereren onder het pseudoniem Ferdinand Fok. Uiteraard is zijn identiteit bij redactie en bestuur bekend.

We hopen dat u met een glimlach en een korreltje zout kennis zult nemen van zijn pennenvruchten.

In de hoop dat de aanstaande uitbreidingen meer activiteit op deze leuke site teweeg zullen brengen sluiten wij af.

Tot spoedig, hier, op Facebook of natuurlijk op het water…

Namens het gehele redactie website team,

Arnoud, Gerrit, Gezinus en Wim